magyardeutchenglish
IskolatörténetIskolánkrólAlapítványBeiskolázásSportDÖKEredményeinkKapcsolataink
E-napló, e-ellenőrző elérhetősége
Kréte e-ügyintézés
Határtalanul! program
Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezet - Étkezés
2020. március 15.

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr!

Szeretném tájékoztatni, hogy akik kérték az étkeztetést azoknak a 3 kijelölt ügyeletes iskolában (Arany, Dózsa, Petőfi)

11-13 óráig biztosítjuk az ebédek kiadását mindegyik intézményben.

A holnapi naptól nem éthordós tálalás lesz, egyénenként, egyszer használatos dobozokban küldi a szolgáltató az ebédet. Így az ellátottak ne hozzanak éthordót magukkal.

Tisztelettel: Köller Györgyné élelmezés vezető

 

Tisztelt Szülők!

A vészhelyzetre való tekintettel Dunaújváros Megyei Jogú Város vezetői és a Zalagast képviselői az alábbi döntést hozták: Az ebéd átvétele március 16-tól három intézményben történik: Petőfi Iskola, Dózsa Iskola és Arany Iskola. Az ebédet az érintettek által hozott éthordóban lehet elvinni. A térítési díjak befizetése a továbbiakban csak a GESZ irodában (Dózsa György út 35/A) lehetséges 7:00-15:00 óráig. A lemondások kezelése a későbbiekben is az étkezési díjakat eddig beszedő kolléganőknél történik.

 

A Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezetnél (GESZ) a térítési díjak beszedése a továbbiakban a GESZ székhelyén (Dunaújváros, Dózsa György út 35/A.) történik a szokásos előre kiírt időpontokban, 7,00 órától 15,00 óráig. A lemondások kezelése ugyanúgy az étkezési díjat beszedő kolléganőknél folyamatosan történik.
Megkérek mindenkit a járvány miatt, hogy csak egészségesen jöjjenek befizetni, és amennyiben az irodában már tartózkodik befizető, úgy az ajtó előtt szíveskedjenek várakozni.

Köszönöm megértésüket.

Farkasné Vörös Magdolna
igazgató