magyardeutchenglish
IskolatörténetIskolánkrólAlapítványBeiskolázásSportDÖKEredményeinkKapcsolataink
E-napló, e-ellenőrző elérhetősége
Kréte e-ügyintézés
Határtalanul! program

Beiskolázás - Időpontok

 


KRÉTA e- Ügyintézés felülete:

https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap

 

Kapcsolódó dokumentumok: 

Nyilatkozat a szülői felügyeleti jog gyakorlásról

Nyilatkozat az életvitelszerű tartózkodásról

Etika-Hit és erkölcstan nyilatkozat

Kréta elektronikus ügyintézés - BÁI_Szülői tájékoztató_2023.

Frissített jogszabályok

 

                Személyes beiratkozás időpontja: 2023.04.20-án és 21-én

 

 Leendő tanítóink!

 

Tóthné Bátai Gyöngyi - 1.a osztály36 évvel ezelőtt- a Kaposvári Tanítóképző Főiskola testnevelés szakkollégiumi karán végeztem tanítónőként. 12 éve kerültem a Vasvári Pál Általános Iskolába. 3 aktívan sportoló ma már felnőtt- gyermek szülőjeként, fontosnak tartom a testmozgást. Hiszem és vallom a sport jellemformáló erejét és a tanulásra gyakorolt pozitív hatását. Munkám során mindig lényegesnek tartottam az eredményes nevelő-oktató munkát, az ehhez szükséges önképzést, szakmai fejlődést, megújulást. Empatikus, következetes, pozitív szemléletű pedagógusnak ismernek. Minden év szeptemberében örömmel és izgalommal várom az új kihívásokat. Különösen így van ez, amikor kis elsősöket bíznak rám. Nagyon fontos számomra, hogy megtaláljam minden gyermekben azokat a pozitív értékeket, tulajdonságokat, amelyeket erősítve egy családias, vidám, szeretetteljes osztályközösséget sikerül kialakítani. Játékosan, egymásra figyelve, egymást támogatva eredményes lesz a tanulás! Úgy gondolom, hogy önmagában egyetlen módszer sem lehet hatékony. A gyermek, a szülő és a tanító együtt gondolkodása hozhat sikeres tanévet. Az alábbi kedves, iránymutató gondolattal zárom bemutatkozásomat: „ A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben. Néhány magasabbra tud repülni, mint mások, de mindegyik a legjobb tudása szerint repül. Miért is hasonlítanád össze őket? Mindegyik más. Mindegyik különleges. Mindegyik gyönyörű.”

 

Horváthné Erdős Andrea - 1.b osztály


Bemutatkozásom

Horváthné Erdős Andrea vagyok. 1997-ben végeztem a kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Tanítóképző Főiskola francia nyelvtanítói szakán. 2008 óta dolgozom a tanítói pályán és tanítok a Vasvári Pál Általános Iskolában. Jelenleg a 4. a osztály osztályfőnöke vagyok. Az angol és a testnevelés kivételével minden tárgyat én tanítok. Munkám során fontosnak tartom, hogy játékosan, a fokozatosságra odafigyelve, következetesen, de sok-sok humorral neveljem tanítványaimat. Életem legnagyobb boldogsága a három sportoló gyermekem, akik mind ebben az iskolában kezdték meg tanulmányaikat. Pedagógiai hitvallásom: „Mindenki tévedhet és hibázhat. Nem kell tökéletesnek lenni. A világ sem az.”

  

Varjuné Müller Ágnes - 1.c osztály

 


Varjuné Müller Ágnes vagyok, alapvégzettségemet tekintve könyvelő, 1997-ben szereztem tanítói és római katolikus hitoktatói diplomát, majd hitoktatóként kezdtem el dolgozni és mellette közgazdasági területen helyezkedtem el. 2014-től tanítói feladatokat vállaltam 8 tanévet töltöttem el a Dunaújvárosi Petőfi Sándor Általános Iskolában, mint tanító és osztályfőnök és fejlesztő pedagógus, időközben elkezdtem a gyógypedagógusi szakot. Ebben a tanévben kezdtem a Dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskolában 4.c-s osztályfőnökként, tanítóként, gyógypedagógusként is tevékenykedtem. Fontosnak tartom, hogy a tudás iránti vágy belső igénnyé váljon. Ennek jegyében tanítom diákjaimat, igyekszem érdeklődésüket felkelteni és megtartani. Változatos munkaformákat alkalmazva és iskolán kívüli programokkal teszem lehetővé a tapasztalati úton való tanulásukat. Hiszem, hogy minden gyermekben ott szunnyad a tehetség valamilyen területen, csak fel kell ébreszteni. Célom a négy év folyamán, hogy a diákjaim tehetségét minél inkább gondozzam, a lemaradó, nehezen haladó gyerekeket pedig támogassam, segítsem, miközben egy erős, támogató, elfogadó osztályközösséget alakítunk ki. Az oktatás mellett nagy hangsúlyt fektetek a nevelésre is. Mai világunkban különösen fontosak a korlátok, szabályok, melyek a gyerekek számára biztonságot nyújtó kapaszkodók is egyben. Az oktatás és nevelés mellett célom, hogy a diákjaim szívesen jöjjenek iskolába, szeretetteljes és biztonságos környezetben jól érezzék magukat. Az óvodából az iskolába való átlépést, illetve a gyermekek érzelmi intelligenciájának fejlesztését segíti az a mesevilág, amely várja és kíséri az osztályomban a gyerekeket. Tündér segítőink könnyítik meg az első napokat, majd ők segítenek a mindennapok nehézségeinek megoldásában is, mindezt a tündérmesék keretében, játékkal, bábokkal. A következő tanév szeptemberében nagy szeretettel várom az új kis elsőseimet!


 

Szeretettel várjuk az iskolába készülő nagycsoportos gyermekeket!

 

                              Dunaújvárosi Vasvári Pál Általános Iskola


 

 

Kapcsolódó dokumentumok: